Je investovanie do umenia dobrou investíciou? - Chovancová, Božena
Pojem umenie. Trhy s umením a obchodovanie. Ceny umeleckých diel starých majstrov a umeleckých diel 20. storočia. Tvorba cien umeleckých diel. Problematika falzifikátov na trhu s umením. Výhody a nevýhody investovania do umenia.