Účtovanie o štátnej podpore podľa medzinárodného štandardu IAS 20 - Tumpach, Miloš, 1970-
Poskytovanie podpory z fondov EÚ alebo investičných stimulov poskytovaných vládou SR alebo orgánmi územnej samosprávy je jedna z možností podpory podnikania.