Účtovanie a vykazovanie kurzových rozdielov podľa IAS 21 - Tumpach, Miloš, 1970-
Účtovná jednotka postupujúca pri zostavení účtovnej závierky podľa štandardov IFRS by mala v prípade kurzových rozdielov postupovať podľa štandardu IAS 21. Ten si v prvom rade vyžaduje určiť funkčnú menu, vo vzťahu ku ktorej sa kurzové rozdiely potom sledujú.