Budoucnost mobilního bankovnictví - Ambler, Martin
Príčiny absencie mobilných bankových aplikácií a operačné systémy mobilných telefónov. Vzťah finančných inštitúcií k mobilnému bankovníctvu. Užívateľské rozhranie mobilných telefónov. Rozširovanie ponuky mobilných bankových služieb a intreakcia s klientmi.