Revoluce v oblasti placení - Gajdoš, Marcel
Rozvoj platobných kariet v Českej republike. Nové technológie bezkontaktných kariet v Európe. Bezkontaktné transakcie uskutočňované prostredníctvom rádiového signálu. Najmodernejšia forma platenia. Bezpečnosť bezkontaktných platobných kariet.