Svet po smrti Usámu: konce a ziačiatky - Fialová, Zuzana
Dolapenie bin Ládina je na prvý pohľad nepopierateľným víťazstvom v ťažení proti terorizmu. Táto vojna bola však zdĺhavá, plná obetí, dtahá a navyše jej zatiaľ chýbali skutočné úspechy. Ekonomická, politická , vojenská situácia v Pakistane. Taliban v Pakistane a Pakistan v Talibane. Nový začiatok pre Pakistan by mal vychádzať z pragmatických východísk ekonomickej a politickej rentabilnosti investícií do jednotlivých sektorov štátu či spoločnosti.