Novela IAS 1 pred poslednou finalizáciou - Tumpach, Miloš, 1970-
V súlade so schválenou politikou transparentnosti procesu prijímania štandardov zverejnila 21. 6. 2007 IASB poslednú (predfinálnu) verziu novely štandardu IAS 1. Napriek tomu, že formálne musí IASB túto novelu ešte schváliť, dá sa predpokladať, že bude schválená presne v zverejnenej podobe.