Bariérové opcie vs. Klasické vanilla opcie - Šturc, Boris, 1961-
Príčiny vývoja cien bariérových opcií, ktoré sú lacnejšie než klasické vanilla opcie, na základe ekonomického a matematického prístupu. Oceňovanie štandardných bariérových opcií. Vypočítané ceny klasickej vanilla opcie.