Energetika v Amerike - Figulová, Andrea
Pre Obamovu energetickú politiku sa stal kľúčovým momentom poškodený ropný vrt na ropnej plošine Deep Horizon v Mexickom zálive. Z jej následkov sa bude krajina ešte dlho spamätávať. Znovuobjavenie energetickej politiky. Investície do čistej energie.