Nové vydanie Medzinárodných ohodnocovacích štandardov - Tumpach, Miloš, 1970-
Výbor pre medzinárodné ohodnocovacie štandardy vydal v lete 2007 nový korpus medzinárodných ohodnocovacích štandardov, určených pre využitie v oblasti ohodnocovania.