Konkurenceschopnost v mezinárodním prostředí Vybrané aspekty postavení nových členských zemí EU - Plchová, Božena
Teoretický koncept a metodologické prístupy k hodnoteniu medzinárodnej konkurencieschopnosti. Pojem medzinárodná konkurencieschopnosť v českej ekonomickej literatúre. Metodológia hodnotenia konkurencieschopnosti. Indikátory konkurencieschopnosti.