Predfinálna verzia štandardu o podnikových kombináciách (medzinárodného štandardu IFRS 3 a amerického štandardu SFAS 141) - Tumpach, Miloš, 1970-
V rámci medzinárodných štandardov IFRS sa problematikou podnikových kombinácií zaoberá štandard IFRS 3. Rada pre medzinárodné účtovné štandardy (IASB) vydala v rokoch 2004 a 2005 návrhy jeho novely.