1 Veřejná správa, řízení, administrativa-(public) administration Míra korupce v členských státech Evropské unie - Dušek, Jiří
Základné metodologické aspekty merania korupcie. Jej porovnanie a trendy medzi krajinami Európskej únie na základe dát Transparency International a vlastných výpočtov.