Schválenie IFRS pre zahraničných emitentov v USA - Tumpach, Miloš, 1970-
Americká Komisia pre cenné papiera a burzy schválila 16.11.2007návrh, podľa ktorého nebudú musieť zahraniční emitenti, ktorých cenné papiere sú kótované na niektorej z amerických búrz, postupovať.