Účtovanie o výdavkoch na internetovú stránku podľa štandardu IAS 38 v znení interpretácie SIC 32 - Tumpach, Miloš, 1970-
Tvorba a prevádzka internetovských stránok sa stala už neoddeliteľnou súčasťou praxe našich podnikov. Pretože sa od jednoduchých, statických stránok prechádza na dynamické stránky, často s interaktívnym obsahom (vrátane možnosti elektronického obchodu a bankovníctva), rastie aj význam výdavkov na ich tvorbu, udržiavanie a prevádzku – a následne aj význam ich správneho zaúčtovania a vykázania v účtovnej závierke.