Selected aspects of personal knowledge management - Figurska, Irena
Manažment osobných znalostí. Zručnosti manažmentu osobných znalostí. Osobnosti manažmentu osobných znalostí. Podmienky manažmentu osobných znalostí. Nástroje manažmentu osobných znalostí.