Aplikace ekonometrického modelu panelových dát pro hodnocení regionální konkurenceschopnosti na příkladu zemí Visegrádské čtyřky - Nevima, Jan
Skúmanie a hodnotenie regionálnej konkurencieschopnosti v krajinách Vyšegrádskej štvorky. Formulácia ekonometrického modelu panelových dát na základe poznania teoretických konceptov a prístupov ekonomických škôl venujúcich sa problematike konkurencieschoponosti a produktivity v kontexte rastových teórií.