Dimenzie zmien v manažmente ľudských zdrojov - Alexy, Július, 1926-2024
Rozhodujúce dimenzie zmien a prostredia. Poznanie a riadenie zmien. Virtuálny model. Manažment znalosti. Manažment zmien a ľudské zdroje. Invenčné a inovačné zmeny. Tvrdé faktory prosperity. Mäkké faktory prosperity. Projektový manažment.