Difuze inovace na příkladu řetězce McDonald`s v České republice a na Slovensku - Kunc, Josef
Analýza a zovšeobecnenie fenoménu McDonald`s v Českej republike a na Slovensku, ktorý má v čase a priestore tiež charakter difúzneho procesu. Podobnosti a odlišnosti priebehu difúzneho procesu v obidvoch krajinách.