Platební karty úspěšne bojují s hotovostí - Chuchvalcová, Jana
S Brianom Langom, generálnym riaditeľom MasterCard Europe pre Českú republiku a Slovensko, v rozhovore o tom, ako sa platobné karty stávajú skutočnými pomocníkmi klientov finančných inštitúcií.