Rekonkvista španělské finanční stability? - Mládek, Josef
Závislosť financovania finančného sektora od Európskej centrálnej banky. Makroekonomický vývoj a kvalita aktív finančného sektora. Španielske finančné inštitúcie a poskytovanie úverov. Reštrukturalizácia španielskej ekonomiky.