Flow Shop Scheduling Using Differential Evolution - Čičková, Zuzana, 1978-
Flow shop problém, ktorý patrí do oblasti problémov plánovania. Diferenciálna evolúcia. Aplikácia evolučného algoritmu. Použitie diferenciálnej evolúcie pre riešenie problému flow shop. Experimenty.