Principles of cooperation for successful use of customer relationship management in business praxis - Kubina, Milan
Riadenie vzťahov so zákazníkmi. Problémy efektívnej spolupráce podnikov v oblasti riadenia vzťahov so zákazníkmi. Princípy spolupráce v oblasti komunikácie so zákazníkmi. Dosiahnutie konkurenčnej výhody na základe efektívneho riadenia vzťahov so zákazníkmi.