Qualitative view on processes in material in dependence on its loading rate - Turňa, Ľubomír
Termálne procesy v materiáloch v súvislosti s ich mierou mechanického zaťaženia. Termálne zmeny. Stanovenie problému a informatívne kalkulácie. Presnejšie kalkulácie zmien teplôt materiálu pri rýchlom uvoľnení pôsobiacej sily. Diskusia.