Kultúrna dimenzia odborného jazyka vo vyučovaní - Jónová, Rút
Štúdium odborného francúzskeho jazyka má viesť k tomu, aby ho absolvent mohol využívať v pracovnom živote. Nestačí získať komunikačné zručnosti v ekonomickej francúzštine, aby bol úspešný pri rokovaniach, dôležitú úlohu zohráva pritom kultúrna zložka komunikatívnej kompetencie.