Jak vést porady efektivně - Čempelová, Zuzana
Porada je pre manažéra príležitosťou, kedy môže svojmu tímu prezentovať svoju víziu a získať pre ňu jednotlivých členov. Spoločne s tímom v jej priebehu môže stanovovať ciele, plánovať ich naplnenie, organizovať a kontrolovať ich realizáciu. Kvalitná porada sa rodí za pracovným stolom. Neefektívna porada. Program a vedenie porady. Ak zapojíte účastníkov, zvýšite efektivitu. Porada bez výsledkov stráca zmysel.