Zákon o vykonávaní medzinárodných sankcií - Hrašková, Dagmar
Zákon č. 126/2011 Z.z. o vykonávaní medzinárodných sankcií. Vymedzenie pojmov - medzinárodná sankcia. Oblasti uplatňovania medzinárodnej sankcie. Odchýlky zo sankčného režimu.