Efektívnosť verejných služieb - Hrašková, Dagmar
Obec je na základe platnej legislatívy povinná zabezpečiť poskytovanie vymedzeného okruhu verejných služieb. Formy zabezpečovania verejných služieb. Indikátory na meranie výkonu verejných služieb. New public management (NPM). Benchmarkingové indikátory. Profily vybraných verejných služieb.