Vybrané problémy harmonizácie daní v Európskej únii - Lénártová, Gizela
Autorka charakterizuje a analyzuje problémy, ktoré vznikajú v súvislosti s daňovou harmonizáciou v EÚ a naznačuje možné riešenia otvorených a neriešených problémov. Hlavnými metódami skúmania sú metódy analýzy a syntézy, metódy komparácie, metódy indukcie a dedukcie.