Úvod - Grznár, Miroslav
Strategické riešenia rozvoja poľnohospodárskych podnikov a slovenskej agrárnej politiky v príprave na reformu Spoločnej poľnohospodárskej politiky EÚ, pripravovanej na obdobie 2014-2020.