Possible global consequences of current and recent monetary measures of China - Žoldáková, Natália, 1985-
Analýza dôsledkov možnej riadiacej menovej pozície Číny v globálnom obchode. Menová politika Číny vo vzťahu k USA a následne k ďalším krajinám. Predmet, metodológia, výsledky analýzy.