Budoucnost evropské dopravy
Európska komisia uverejnila v marci 2011 Bielu knihu k doprave, ktorá obsahuje návrhy na modernizáciu a dekarbonizáciu európskeho dopravného sektoru s cieľom vytvoriť konkurencieschopný a udržateľný dopravný systém a Jednotný dopravný priestor bez vnútorných bariér.