Daňová rezidencia a zamedzenie dvojitého zdanenia - Brnová, Miroslava
Uzatváranie medzinárodných zmlúv. Vznik daňovej povinnosti, určenie daňovej rezidencie. Zamedzenie dvojitého zdanenia príjmu. Metóda zápočtu, metóda vyňatia.