Úspora nákladov - možnosť konkurencieschopnosti agropodniku - Foltínová, Alžbeta
Reálna úspora niektorých nákladových položiek vo vybranom poľnohospodárskom podniku pomocou využitia obnoviteľných zdrojov energie. Význam projektu bioplynovej stanice pre družstvo.