Business ethics - frame recommendations for the slovak environment - Soviar, Jakub
Etika v podnikaní na Slovensku. Etický kódex. Budovanie podnikateľskej etiky. Najdôležitejšie problémy podnikateľskej etiky v slovenskom podnikateľkom prostredí.