<The> Systems thinking as the core of principles of learning organization - Štaffenová, Jaroslava
Význam učiacej sa organizácie. Využitie princípov učiacej sa organizácie pre úspešné podnikanie. Odlíšenie inovatívnej učiacej sa organizácie od bežnej organizácie na základe piatich disciplín. Systémové myslenie, osobné majstrovstvo, mentálne modely, zdieľaná vízia a tímové učenie.