Euro a jeho súčasná kríza - Chandoga, Roman
Kríza eura a snahy o riešenie. Európsky finančný stabilizačný mechanizmus. Nový pakt stability a rastu. Štyri ciele, ktoré by mala eurozóna dosiahnuť. Grécko postrah eura.