Konateľ a spoločník v r. 2011 z pohľadu zákona o sociálnom poistení - Pakšiová, Renáta, 1974-
Konateľ a spoločník sa novelou zákona č. 543/2010 Z.z. o sociálnom poistení stali zamestnancami. Práva a povinnosti.