Účtovanie dlhodobých zmeniek v podvojnom účtovníctve - Pakšiová, Renáta, 1974-
Účtovanie dlhodobej zmenky na inkaso (u zmenkového veriteľa) a analytická evidencia k účtu 312. Účtovanie dlhodobej zmenky na úhradu (u zmenkového dlžníka).