Komerčný poistný trh v Slovenskej republike ako súčasť finančného trhu - Drugdová, Barbora
Slovenský poistný trh je rozvinutý. Analýza vybraných ukazovateľov poistného trhu v SR. SR sa postupne približuje európskemu poistnému priemeru, ktorý zhruba predstavuje 61 percent v prospech životného poistenia.