Problem of organizational learning in strategic alliances - Sroka, Włodzimierz
Vedomosti ako kľúčový faktor úspechu v konkurenčnom boji. Úloha strategických aliancií v modernom podnikaní. Proces organizačného učenia v strategických alianciách. Organizačné učenie v praxi.