Food quality and food quality marks from the consumers point of view in the condition of Slovakia and the Czech Republic - Vilhanová, Lucia
Realizovaný prieskum poukázal na nutnosť realizácie podporných aktivít s cieľom zvýšiť vedomosť spotrebiteľov o výrobkoch nesúcich značku kvality, najmä v prípade SR a taktiež podnietiť záujem zákazníkov o kúpu výrobkov označených značkou kvality. Národné programy podpory poľnohospodárskych produktov a potravín a ich prínos.