Zverejňovanie záverečných a kvalifikačných prác na internete - Vojčík, Peter
Zabránenie alebo obmedzenie plagiátorstva a novela zákona o vysokých školách. Zákon č. 6/2011 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 131/2002 Z. z. o vysokých školách v z. n. p., s účinnosťou od 1. septembra 2011.