Regulácia označovania tabakových výrobkov v Európskej únii - Hajnalová, Zdena
Smernica Európskeho parlamentu a Rady 2001/37 ES z 5. júna 2001 o aproximácii zákonov, iných právnych predpisov a správnych opatrení členských štátov týkajúcich sa výroby, prezentácie a predaja tabakových výrobkov.