Dopad finančnej krízy na zamestnancov v slovenských podnikoch - Malega, Peter
Kríza a svetový trh práce. Outplacement. Jeho výhody. Priebeh outplacementu. Dopad finančnej krízy na mieru nezamestnanosti na Slovensku.