Cyklický ekonomický vývoj a současná recese v České republice - Chalupa, Petr
Pojem neoliberalizmus. Fázový spoločenský vývoj. Česká národná ekonomika od roku 1945 - koniec formačnej krízy po súčasnosť. Dôsledky krízy na obyvateľstvo Českej republiky.