Istanbul Hotelové legendy - Mištík, Richard
Istanbul - cieľ mnohých cestovateľov. Charakteristika vybraných hotelov v Istanbule: Pera Palace Hotel, Ciragan Palace Kempinski Istanbul, Hotel Empress Zoe, Swissôtel The Bosphorus, Four Seasons Hotel Istanbul at Sultanahmet, W Istanbul.