<The> Relationship between economic theory and economics policy - Ferianc, Alexander
Hospodárska politika ako praktická činnosť. Hospodárska politika ako teória. Tradičný pohľad na vzťah hospodárskej politiky a ekonómie. Moderný pohľad na vzťah hospodárskej politiky a ekonómie.