Zvyšovanie rentability riadením sortimentu výroby - Marušin, Ján
Rozhodovanie o sortimente výroby. Výber najrentabilnejších skupín výrobkov. Riadenie sa podľa krycích príspevkov, ktoré predané výrobky vyprodukujú. Prijímanie dodatočných objednávok. Vlastná výroba alebo nákup od dodávateľov. Kalkulácia externého nákupu súčiastky. Kalkulácia úplných nákladov výroby súčiastky.