Úvod do manažérskej koncepcie riadenia nákladov a nákladového účtovníctva tvoreného aktivitami ABC a ich úloha v MA a CM - Petřík, Tomáš
Vznik manažérskeho účtovníctva a jeho vzťah s ABC a manžérsky orientovanou modernou koncepciou firemného a organizačného riadenia ABC/ABM. Súčasné chápanie manažérskeho účtovníctva, ABC a ABC/ABM.